Konesaumakatot

Konesaumakatto on kokonaisedullisempi kuin kuvitellaan. Pohjatöiden osuus konesaumakatossa on yleensä vähäisempi kuin profiilikatossa silloin kun yläpohjan riittävä tuuletus on huomioitu. Konesaumakaton yhtenäinen pinta ilman kiinnitysreikiä on myös pitkäikäisempi tavanomaiseen profiilikattoon verrattuna. Vanhimmat edelleen toimivat saumakatot Euroopassa ovat yli 500 vuotta vanhoja kuparikattoja. Konesaumakatto voidaan asentaa myös loivalle (kaltevuus alla 1:4) katolle.

Toteutamme kattoremontit haluttaessa kokonaistyönä pohjatöineen. Poistamme vanhan katon, teemme tarvittavat pohjatyöt (katteet, rimat), asennamme uuden katon, tarvittavat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Profiilikatot

Profiilikatto valitaan yleensä pinnan kuvioinnin perusteella. Tänä päivänä profiilikuviot jaetaan kolmeen pääryhmään: pystysaumakatteet, muotokatteet (tiilikuvioiset) ja poimulevyprofiilit.

Profiilikatto edellyttää pohjaksi vähintään 1:4 kattokaltevuutta sekä aina aluskatteen asentamisen.

Kattoremontit kokonaisurakkana

Toteutamme kattoremontit haluttaessa kokonaistyönä pohjatöineen. Poistamme vanhan katon, teemme tarvittavat pohjatyöt (katteet, rimat), asennamme uuden katon, tarvittavat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Kattoturvatuotteet

Kattoturvatuotteissa kumppanimme on ORIMA, jonka testatut ja sertifioidut tuotteet muodostavat toimitustemme rungon. Talo-, katto-, turva- ja lapetikkaat, kattoraput, kulkusillat, lumiesteet ja muut tarvittavat kattoturvarakenteet täydentyvät tarvittaessa omilla räätälöidyillä ratkaisuillamme.

Asennukset RT- ohjekorttien määräyksiä noudattaen
Asennuksessa huomioimme aina kattomallikohtaisesti käytettävät työ- ja kiinnitysmenetelmät. Näin varmistetaan rakenteiden turvallisuus ja pitkäikäisyys, joka tuo asiakkaalle kustannussäästöjä pitkällä aikavälillä.

Sadevesijärjestelmät

Liikkuva räystäskourujen tuotantokalustomme mahdollistaa saumattomien, täyspitkien kourujen toteuttamisen kohteessa. Vakiovärit saumattomassa kourussa ovat valkea, tummaharmaa, punainen, tumman ruskea ja musta. Tilauksesta myös vihreä, harmaa ja tiilenpunainen väri ovat mahdollisia.

Toimitamme ja asennamme kaikki tarpeelliset sadevesijärjestelmään kuuluvat osat. Tuotevalikoimaamme kuuluvat kaikki ORIMA –sadevesijärjestelmän tuotteet. Tarvittaessa toteutamme mahdolliset erikoisrakenteet asiakkaan toiveiden mukaan.